BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

16/5/2022 - Phoenix Sunsin Chris Paul jää väliin läntisen konferenssin finaalista

Pudotuspelien toisen kierroksen seitsemännessä pelissä Phoenix Suns hävisi Dallas Mavericksille ja jäi läntisen konferenssin finaaliin. Ehkä kuumin joukkue NBA-pudotuspeleissä, useimmat heistä kohtaavat putoamisen. Kuinka moni fani vielä rakastaa Chris Paul Pelipaita? Hän ei myöskään odota putoavansa pudotuspelien toisella kierroksella.

Tämän kauden pudotuspelit olivat täynnä katumuksia sekä Chris Paulin että James Hardenin osalta, joiden mestaruushaaveet jäivät täyttymättä tällä kaudella. Peli 7 on Phoenix Suns ja Dallas Mavericks, jotka kilpailevat läntisen konferenssin finaalista, ja Chris Paul on myös innokas auttamaan joukkuetta voittamaan pelin ennen peliä. Chris Paul kuitenkin korvattiin päävalmentajalla tämän pelin alussa, eikä hänen pisteensä vastannut odotuksia. Jopa Devin Booker palasi, eikä hän tehnyt paljon maaleja. Phoenix Sunsin tappio ei johtunut yhdestä tai kahdesta pelaajasta, vaan koripallossa on kyse enemmän kunkin pelaajan suorituksesta. Tähtien paikka joukkueessa on tärkeä, mutta Dallas Mavericksin suorituskyky kuvaa joukkuepelin tärkeyttä.

Jos tarkastellaan Phoenix Sunsin ja Dallas Mavericksin kahta ensimmäistä peliä, ensimmäisellä on paremmat mahdollisuudet edetä läntisen konferenssin finaaliin. Mutta Luka Dončić ja Dallas Mavericks pelasivat avainpeleissä päästäkseen ylennukseen, fanien suureksi iloksi. Ottelun jälkeen Luka Dončić näki nuoren fanin pukeutuneena nro 77 Dallas Mavericks Pelipaita pitelemään kylttiä. Hän oli hyvin liikuttunut ja antoi lenkkarinsa faneille. NBA:n pudotuspelit ovat niin jännittäviä, ja Chris Paul on tarjonnut Phoenix Sunsin faneille paljon hauskaa.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 164 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page