BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

8/7/2022 - Kaaos NBA:n siirtomarkkinoilla syntyy, kun Kevin Durant hakee kauppaa

NBA:n siirtomarkkinat ovat antaneet monille pelaajille uusia vaihtoehtoja, mutta harvat joukkueen tähdet ovat tehneet aloitteen hakeakseen transaktioita. Kevin Durant ei kestänyt harmoniaa liigan siirtomarkkinoilla, joten hän teki vaihtopyynnön Brooklyn Netsille. Hän piti Phoenix Suns Pelipaita niin paljon välikaudella, että halusi päästä takaisin läntiseen konferenssiin.

Se on ammattipelaajille oikea tapa voittaa mestaruus NBA:ssa, eikä pelaajien uskollisuutta joukkueelle voi vaihtaa mestaruuskunnioihin. Entinen Allen Iverson pelasi hyvin Philadelphia 76ersissa, ja hänen kaikkien aikojen paras ennätyksensä joukkueessa oli kakkonen. Kuitenkin sen jälkeen, kun Philadelphia 76ers näki hänen taantuman, he vaihtoivat hänet muihin joukkueisiin eivätkä lopulta saavuttaneet mestaruusunelmiaan. Sitten on Derrick Rose, liigan nuorin MVP-voittaja, joka pelasi loistavalla tasolla Chicago Bullsissa. Hänen tulevaisuutensa vain muuttui vakavan loukkaantumisen jälkeen, ja hän kärsi myös Chicago Bullsin vaihdosta. Nyt Derrick Rose taistelee edelleen kaikkia kertoimia vastaan, ja Chicago Bulls Pelipaita on jättänyt hänelle parhaat ja tuskallisimmat muistot. Hän rakastaa koripalloa pitääkseen itsensä liigassa ja on pelannut viidessä NBA-joukkueessa uransa aikana.

Sen jälkeen kun Kevin Durant jätti Oklahoma City Thunderin, hän on luopunut uskollisuudestaan joukkueelle. James Hardenin ero Brooklyn Netsistä viime kaudella johti myös joukkueen epäonnistumiseen, ja Kevin Durant menetti parhaan veljensä. Kevin Durant valitsi James Hardenin entisen joukkuetoverinsa Chris Paulin välikaudella, ja hän toivoo voivansa liittyä menestyksekkäästi Phoenix Sunsiin. Kevin Durant ei halua jättää vain Brooklyn Netsiä, vaan Kyrie Irving, Ben Simmons ja päävalmentaja Steve Nash haluavat lähteä.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 135 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page