BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

9/7/2022 - James Hardenin palkanleikkaus on innokas, että Philadelphia 76ers voittaa mestaruuden

Viime kaudella saapunut James Harden on Philadelphia 76ersin fanien suosikki, joka päätti leikata palkkaa ja allekirjoittaa uuden sopimuksen uudelle kaudelle. James Hardenin palkanleikkausvaihtoehto ei ole NBA:ssa yleistä, sillä raha on loppujen lopuksi kaikille bisnesliigassa tärkeää. Mutta James Harden vaihtoi Philadelphia 76ers Pelipaita ennen viime kauden loppua, ja hän tiesi kuinka palauttaa kunnioitus joukkueelta.

Kun fanit mainitsi Philadelphia 76ersin viime vuonna, Joel Embiid tuli mieleen, mutta tällä offseason hän on ollut hiljaa. James Harden sai paljon mediahuomiota, ja hänen päätöksestään tuli paljon mediauutisia. Joel Embiid on tehnyt saman väärin kahden kauden jälkeen. Hän syytti Ben Simmonsia huonosta pelaamisesta viime vuoden kauden lopussa, ja sitten Ben Simmons jäi loukkaantumisten ulkopuolelle viime kaudelle asti, jolloin hän ei siirtynyt Brooklyn Netsiin. Viime kauden jälkeen Joel Embiid syytti jälleen James Hardenia siitä, että hän oli unohtanut suhtautumisensa sopimuksiin siirtomarkkinoilla. Ben Simmons jätti Philadelphia 76ersin haluamallaan tavalla, ja hän ja James Harden vaihtoivat joukkueita.

Ben Simmons on itse asiassa suurin voittaja siirron jälkeen, hän on vain muutaman kuukauden päästä Brooklyn Nets Pelipaita ja hänestä on tulossa päävoima. Loppujen lopuksi Kevin Durant ja Kyrie Irving hakivat molemmat siirtoja välikauden aikana, ja Ben Simmons on joukkueen johtajan seuraaja. Ja James Harden riippumatta siitä, missä joukkueessa hän on, hän toivoo, että joukkue voi voittaa mestaruuden. Nyt hän on myös valmis ottamaan leikkauksen Philadelphia 76ersin palkasta, ja hän haluaa nähdä joukkueelta parempia hankintoja.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 134 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page