BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

11/7/2022 - NBA:n vapaan agentuurin kaksi suurinta voittajaa

NBA:n vapaat markkinat, kuten siirtomarkkinat, ovat parasta aikaa ammattilaisjoukkueille vahvistua. Kaksi suurinta voittajaa vapaassa agentuurissa ovat Milwaukee Bucks ja Boston Celtics. Joe Ingles allekirjoitti matalapalkkaisen sopimuksen, ja hänellä on oma Milwaukee Bucks Pelipaita uudelle kaudelle.

Vaikka Milwaukee Bucks ei onnistuneesti puolustanut titteliään viime kaudella, joukkueen vahvuus on edelleen erittäin vahva. Milwaukee Bucks ei tehnyt kauppapäätöksiä tällä välikaudella, sillä monet ammattilaisjoukkueet käyttivät rahaa siirtomarkkinoilla hankkiakseen uusia pelaajia. Parasta Milwaukee Bucksissa oli listan pitäminen ennallaan. Joukkue allekirjoitti ensin Bobby Portisin ja Wesley Matthewsin uudelleen minimipalkalla. Nämä kaksi pelaajaa ovat erittäin hyviä hyökkääjiä joukkueessa, ja kokoonpano ei ole vaikuttanut millään tavalla ja on vakaa. Joukkue hankki myös Joe Inglesin vapaaseen agenttiin alhaisella palkalla, ja Milwaukee Bucks pysyy yhtenä liigan parhaista joukkueista ensi kaudella. Yhteenvetona syistä Milwaukee Bucksin pudotuspelien pudotukseen viime kaudella, lähinnä Khris Middletonin loukkaantumispoissaoloon tärkeissä peleissä ja Giannis Antetokounmpon yliarvioinnista kyvystään johtaa joukkuetta.

Boston Celtics teki viime kaudella suurimman menestyksensä vuosiin, kun joukkue voitti toiseksi. Vaikka Jayson Tatum ja Jaylen Brown eivät päässeet näyttämään Boston Celtics Pelipaita mestaruusparaatissa, joukkueen hankinnat vapaasta agentuurista olivat erittäin onnistuneita. Boston Celtics vaihtoi All-Star-laiturivartijaan Malcolm Brogdoniin maksamatta rotaatiooptiota. Ja he myös hankkivat Danilo Gallinarin, uuden lisäyksen, joka sopii joukkueen tarpeisiin.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 133 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page