BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

13/7/2022 - Damian Lillard allekirjoitti Portland Trail Blazersin tarjoaman enimmäispalkkapidennyksen

Ei tiedetä, voiko Damian Lillard johtaa Portland Trail Blazersin mestaruuteen, mutta hän allekirjoitti maksimisopimuksen joukkueen kanssa. Liigan joukkueet ovat hulluna uusiin sopimussuhteisiin, ja he ovat valmiita hankkimaan Damian Lillardin uudelleen. Hänen Portland Trail Blazers Pelipaita pysyy hänen käytössään kaksi vuotta. Miten hänen joukkueensa muuttuu uudella kaudella?

Itäisen konferenssin James Harden leikkasi Philadelphia 76ersin palkkaa, kun taas läntisen konferenssin Portland Trail Blazers tarjosi maksimipidennystä Damian Lillardille. Itse asiassa nämä kaksi sopimusta eivät tuoneet paljon ongelmia molemmille osapuolille, mutta James Hardenilla voi olla myös maksimipalkkasopimus. Sen sijaan hän päätti helpottaa Philadelphia 76ersin palkkarakennetta omalla tavallaan ja halusi nähdä upeita uusia pelaajia. James Hardenin uudessa sopimuksessa on oikeus päättää omasta tulevaisuudestaan, mikä on hänen viimeinen valintansa uralleen. Ja Damian Lillardin sopimuksen jatko ei takaa kahden kauden mestaruutta, loppujen lopuksi heidän läntisen konferenssin vastustaja on Golden State Warriors.

Damian Lillard teki viime kaudella keskimäärin 24 pistettä ottelua kohden, ja hänen henkilökohtainen ennätyksensä voidaan myös jatkaa maksimipalkalla. James Hardenilla oli parempi henkilökohtainen ennätys kuin Damian Lillardilla viime kaudella, mutta hän on valmis ottamaan leikkauksen palkasta pitääkseen edelleen Philadelphia 76ers Pelipaita. Hän saattaa haluta toteuttaa mestaruusunelmansa eläkkeellä olevalle veteraani Allen Iversonille, ja Damian Lillard täydentää uransa ainoan klassikkonsa Portland Trail Blazersissa. Damian Lillard on menestynyt erittäin hyvin kentällä ja sen ulkopuolella, ja hänellä on loistava rap-ura kentän ulkopuolella.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 132 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page