BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

15/7/2022 - Minnesota Timberwolvesin kauppa antaa Brooklyn Netsin muuttaa tarjousta

NBA-välikaudella ei ole pelejä, mutta se on testi kunkin joukkueen johdon kyvystä. Jotkut joukkueet ovat menestyneet siirtomarkkinoilla ja vapaassa agentuurissa, kun taas toiset ovat epäonnistuneet siirtomarkkinoilla. Suurin epäonnistuminen oli Minnesota Timberwolvesin sopimus, ja Brooklyn Nets muutti nopeasti Kevin Durantin tarjousta entisen sopimuksen vuoksi.

Kevin Durant oli tämän välikauden suurin suosikki, ja hänen päätöksensä luopua Brooklyn Nets Pelipaita oli valokeilassa. Hän halusi liittyä Phoenix Sunsiin ja Chris Pauliin joukkuekavereina, mutta DeAndre Aytonin kyvyttömyys liittyä Indiana Pacersiin esti häntä siirtymästä. Minnesota Timberwolvesin vaihto kannusti jälleen Brooklyn Netsiä, joka teki muutoksia Kevin Durantin tarjoukseen. Minnesota Timberwolvesin kauppa Utah Jazzin kanssa on saatu päätökseen, ja joukkue etsii uusia pelaajia Rudy Gobertia ja Karl-Anthony Townsia parhaaksi mahdolliseksi pariksi. Tällä hetkellä liiga on suosittu pienten pallojen aikakaudella ja pelaajien korkeusvaatimukset ovat vähitellen laskemassa. Minnesota Timberwolves ajattelee toisin päin ja haluaa hyödyntää pelaajiensa pituutta voittaakseen vastustajansa.

Voiko Rudy Gobert todella auttaa palloa vaihtaessaan Minnesota Timberwolves Pelipaita uudelle kaudelle? Rudy Gobertin ja Karl-Anthony Townsin yhdistelmä tuli peliin, kun Minnesota Timberwolves pelasi sellaisia joukkueita kuin Golden State Warriors, Los Angeles Clippers ja Boston Celtics, joista puuttui sisäkorkeus. Mutta Karl-Anthony Townsilla ja Rudy Gobertilla on molemmilla omat hyökkäys- ja puolustuspuutteensa, kuten heidän viime kauden suorituksensa osoittavat. Tärkeintä on, että Minnesota Timberwolves maksoi 5 pelaajaa ja 4 ensimmäisen kierroksen valintaa saadakseen Rudy Gobertin.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 131 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page