BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

19/7/2022 - DeAndre Ayton allekirjoittaa korkeapalkkaisen jatkosopimuksen Phoenix Sunsin kanssa

DeAndre Ayton on pyytänyt Phoenix Sunsilta korotusta viime vuodesta lähtien, mutta joukkue kieltäytyi. Pääasiassa Devin Bookerin ja Chris Paulin korkeat palkat joukkueessa ovat vieneet paljon ylätilaa, eikä Phoenix Suns voi enää tarjota DeAndre Aytonille korkeapalkkaista sopimusta. DeAndre Ayton allekirjoitti vihdoin korkeapalkkaisen jatkosopimuksen toimistossa tällä välikaudella, ja se oli ensimmäinen kerta, kun hän tunsi olevansa onnellinen Phoenix Suns Pelipaita.

DeAndre Ayton otti kynän käteensä ja kirjoitti nimensä uuteen sopimuksen pidennykseen. Ensimmäistä kertaa hän tunsi ilon nelivuotisesta korkeapalkkaisesta sopimuksesta. Kyse ei ole siitä, että DeAndre Ayton tarvitsee korkeapalkkaisen sopimuksen, hän tarvitsee joukkueen kunnioituksen. Hän haluaa olla sopimuksen arvon arvoinen, ja hän haluaa olla franchisinglegenda, kuten Shaquille O'Neal Los Angeles Lakersista. Sen jälkeen kun Phoenix Suns valitsi DeAndre Aytonin NBA-draftin ykkösvalintaan, hänen uransa ei ole ollut miellyttävä. Hän vietti ensimmäiset kaksi vuotta treenaten aloittelijana, mutta Chris Paulin saapuessa Phoenix Sunsista tuli vähitellen mestaruustason joukkue.

Chris Paul Pelipaita näyttää olevan auringon taika, hän voi tuoda toivoa nuorille pelaajille mestaruuden voittamisesta. Myös DeAndre Aytonin psykologia on vähitellen muuttunut, hänhän oli ensimmäinen pelaaja samassa luonnoksessa, joka pääsi finaaliin. Liigassa on Luka Dončić ja Trae Young loistavilla yksilöllisillä suorituksilla, mutta DeAndre Aytonin mielestä hän ansaitsee maksimisopimuksen. Tällä kertaa hän voitti Phoenix Sunsin kunnioituksen, ja hän ei myöskään pääse Indiana Pacersiin.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

http://rakkauspaita.blogaholic.se/

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 130 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page