BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

21/7/2022 - Stephen Curry on toinen NBA-pelaaja, joka isännöi ESPY:tä

Golden State Warriors voitti mestaruuden viime kaudella, ja Stephen Curry täytti kotifaneille antamansa ennakkolupauksen. Viime kauden NBA:n suurin voittaja oli Stephen Curry, joka ei vain johdattanut joukkuetta mestaruuteen, vaan voitti myös henkilökohtaisen FMVP-palkinnon. Stephen Curry, toinen NBA-pelaaja, joka isännöi ESPY:tä, sai 30. Golden State Warriors Pelipaita korvatuksi muodollisella puvulla.

Jos fanit kysyvät kuka hän on? Hän vastaa, että hän on Ayesha Alexander Curryn aviomies, joka on Dell Curryn poika. Hän oli Golden State Warriorsin henkinen johtaja, joka johti joukkueen mestaruusvoittoon Boston Celticsin yli. Hän on Stephen Curry, ja hän haluaa vain saada lisää kunnianosoituksia Golden State Warriorsille urallaan. NBA-pelaaja, joka isännöi ESPY:tä vuonna 2007, oli LeBron James, mutta valitettavasti hän johti joukkueen häviämään finaalissa. Vuotuinen ESPY-juhla järjestetään ajoissa, ja tämän vuoden isäntä on Stephen Curry. Hän oli täynnä nokkeluutta ja huumoria, hänen puheensa sai aina joukkuetoverinsa Klay Thompsonin hymyilemään iloisesti, ja hän mainitsi myös monia pelaajia ja joukkueita näyttämöllä.

Kuten Boston Celtics, Los Angeles Lakers, LeBron James ja Draymond Greenin sosiaalisen median tapahtumia, hän on myös pitänyt monet pelaajat liigassa. Tämän vuoden NBA-mestarin ydin Stephen Curry jakoi myös kolme palkintoa. Vuoden 2022 NBA:n parhaan pelaajan palkinto ja NBA:n parhaan levysuorituksen palkinto sekä vuoden 2022 parhaan urheilujoukkueen palkinto hänelle ja joukkueelle. Itse asiassa hän ansaitsi nuo kunnianosoitukset tällä viime kaudella. Stephen Curry Pelipaita rakastavat monet lapset, ja heidän idolinsa on todellakin laadukas idoli.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 129 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page