BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

12/12/2022 - Golden State Warriors voitti liigan johtavan Boston Celticsin

Golden State Warriorsin suorituskyky runkosarjassa on samanlainen kuin viime kaudella, eikä joukkue etene pudotuspeleihin erinomaisella sijoituksella. Kun monet fanit kyseenalaistivat Warriorsia, Stephen Curry johti joukkueen kukistamaan liigan ykköspelaajan Boston Celticsin. Stephen Curry ja Klay Thompson suutelivat Golden State Warriors Pelipaita pelin jälkeen, ja heillä on edelleen tasoa taistella mestaruudesta.

Golden State Warriorsilla ei ollut paljon erinomaista suorituskykyä runkosarjassa viime kaudella, mutta se pystyi voittamaan mestaruuden pudotuspeleissä. Golden State Warriorsilla ei ollut tällä kaudella hyvää ennätystä runkosarjassa, mutta he osoittivat mestaruuspotentiaalinsa Boston Celticsia vastaan. Tämä peli oli uusinta viime kauden finaaliottelusta, tällä kertaa Golden State Warriors voitti silti Boston Celticsin. Tappio finaalissa piti Boston Celticsin poissa mestaruudesta, kun taas Jayson Tatum ja Jaylen Brown jättivät uransa ensimmäiset tittelinsä. Golden State Warriorsin vahvuus toi Jayson Tatumin takaisin finaaliin, jossa hän ei pelannut hyvin. Sen sijaan Jaylen Brown pelasi tasaisesti kovassa kaksintaistelussa, mutta hän myös kaipasi joukkueen kostoa.

Jaylen Brown painottaa enemmän Boston Celtics Pelipaita, eikä joukkueen vaihto kauden alussa vaikuttanut häneen. Vaikka Golden State Warriorsin Andrew Wiggins on poissa, Stephen Curry voi silti pelata hyvin ja auttaa joukkuettaan voittamaan. Ja Klay Thompsonin esitys ansaitsee fanien suosionosoitukset, ja hänen henkilökohtainen pisteensä on paras todiste. Liigan pelit ovat aina hauskoja, ja Boston Celtics voitti Brooklyn Netsin, mutta hävisi Golden State Warriorsille.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 63 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page