BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

15/12/2022 - Philadelphia 76ersin ennätys parantaa sijoituksia

Kilpailu itäisessä konferenssissa on edelleen erittäin kovaa. James Harden aloitti kolmen ottelun voittoputken palattuaan Philadelphia 76ersiin. Brooklyn Nets otti vähitellen aktiivisen roolin, ja myös Philadelphia 76ers muutti ennätyksiään ja sijoituksiaan. James Hardenin Philadelphia 76ers Pelipaita oli pelissä, ja hänen suorituksensa herätti fanien katseita ja suosionosuuksia.

Sekä James Harden että Joel Embiid löysivät uransa sen jälkeen, kun Philadelphia 76ers voitti Sacramento Kingsin. Pelin lopputulos vaikuttaa suuresti ammattilaispelaajien psykologiaan, ja Joel Embiid osoitti vihdoin vahvuutensa. Pääasia on Joel Embiidin ja James Hardenin yhteistyö pelissä, ja he ovat toisiaan innokkaita auttamaan Philadelphia 76ersia voittamaan. Nyt Philadelphia 76ersin pelaajien yhteenkuuluvuus ja taistelutehokkuus ovat saavuttaneet tämän kauden huipun, ja joukkueen eteneminen pudotuspeleihin on vakaampaa. Aina kun James Harden pelaa hyvin, monet fanit ajattelevat hänen aikaa Houston Rocketsissa. Hänen henkilökohtainen ennätyksensä joukkueeseen palattuaan oli erittäin hyvä, ja fanit muistivat, että hän oli jo jättänyt jäähyväiset 13. Houston Rockets Pelipaita.

James Hardenin henkilökohtaiset kyvyt ovat edelleen erittäin hyvät, eikä ikä ole vaikuttanut häneen. Chris Paulin tilanne on päinvastainen kuin James Hardenin. He ovat molemmat NBA:n huippupistevahtia. Chris Paul toipui myös loukkaantumisesta ja palasi Phoenix Sunsiin, mutta hän johti neljän peräkkäisen tappion huonoimpaan ennätykseen. Phoenix Suns johti liigaa voittosarjassa viime kaudella, ja tämän kauden ennätys korostaa Devin Bookerin merkitystä joukkueessa. James Hardenin ja Chris Paulin välillä on eroa kilpailun tasossa, ja James Harden voi nousta ja auttaa joukkuetta huonossa tilanteessa.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 62 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page