BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

17/12/2022 - Memphis Grizzlies voitti Milwaukee Bucksin, yhden tehopakkauksista

Memphis Grizzlies voitti Milwaukee Bucksin laajalla erolla, ja monet ongelmat tulivat esiin pelin jälkeen. Jopa erinomaisen Giannis Antetokounmpon kanssa Milwaukee Bucksissa, hänen henkilökohtaiset numeronsa eivät olleet mahtavia tähän peliin. Memphis Grizzlies Pelipaita houkuttelevat faneja enemmän pelin aikana, ja pelaajien suoritus ansaitsee yleisön tunnustuksen.

Milwaukee Bucksilla oli voittoputki kauden alussa, ja voittopelit varjostivat joukkueen omat puutteet. Kun runkosarja tuli kriittiseen ajanjaksoon, Milwaukee Bucks osoitti väsymystä. Giannis Antetokounmpo ja hänen joukkuetoverinsa kohtaavat aikataulun vaikeudet. Heidän on vakautettava joukkueen ennätys päästäkseen pudotuspeleihin. Sen jälkeen kun Jrue Holiday ei ollut tässä pelissä, muulla Milwaukee Bucksilla oli paljon ongelmia. Ensinnäkin Giannis Antetokounmpolla on iso ongelma pallonhallinnassa ja pelin tiputtelussa. Hänen kriittisin puutensa on ampumakyky. Memphis Grizzlies sai Milwaukee Bucksin tuntemaan itsensä erittäin ahdistavalta, mutta supertähti Giannis Antetokounmpo ei noussut seisomaan. Giannis Antetokounmpo tarvitsee kipeästi Khris Middletonin ja Jrue Holidayn apua voidakseen pelata hyvin joukkuetoveriensa luomassa tilassa.

Giannis Antetokounmpon on otettava oppia Kevin Durantilta, vaikka Brooklyn Netsin huono tulos ei ole vaikuttanut pelaajan henkilökohtaiseen ennätykseen. Giannis Antetokounmpolla ei selvästikään ollut mahdollisuutta tehdä maalia tässä pelissä, mutta hänen Milwaukee Bucks Pelipaita menetti luottamuksensa. Tällä hetkellä Milwaukee Bucks haluaa palauttaa Jrue Holidayn joukkueeseen, ja hänen paluunsa voi auttaa kamppailevaa joukkuetta.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 61 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page