BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

20/12/2022 - Stephen Curryn poissaolo painaa raskaasti Golden State Warriorsia

Golden State Warriors ohjasi viimeisen asian, jonka he halusivat nähdä. Pääpelaaja Stephen Curry jätti kuukauden poissa loukkaantumisen vuoksi. Fanit eivät ole nähneet Stephen Curryä ja 30. Golden State Warriors Pelipaita viime aikoina, ja myös joukkueen ennätys on kärsinyt. Golden State Warriorsin mestaruuden puolustamisen vaikeus tällä kaudella on kasvanut, ja joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin sijoituksissa yhdestoista.

Stephen Curry ei ole vain yksi Golden State Warriorsin pääytimistä, hän on myös joukkueen johtaja. Stephen Curryn poissaolo antaa Jordan Poolelle loistavan mahdollisuuden, ja Jordan Poolen on todistettava kykynsä auttaa Golden State Warriorsia. Golden State Warriors ei ole viime kausina koskaan osoittanut, ettei joukkueella ole kykyä jatkaa voittoa Stephen Curryn loukkaantumisen vuoksi. Golden State Warriors voitti viime kaudella mestaruuden, ja joukkueen sisäinen yhtenäisyys ja pelaajien yhteistyö ovat muuttuneet hiljaisemmiksi. Lisäksi joukkueen johto yritti parhaansa säilyttää mestaruuskokoonpanon välikauden aikana, mutta joukkueen ennätys ja pelaajasuoritus tällä kaudella ovat epävakaita. Jordan Poole ei ole jatkanut suorituskykyään tällä kaudella, eikä hän voi yhtäkkiä esiintyä hyvin auttaakseen joukkuetta.

Sekä Klay Thompson että Draymond Green katsoivat Stephen Curry Pelipaita pukuhuoneessa ja odottivat hänen palaavan joukkueeseen mahdollisimman pian. Hyökkäävänä pelaajana Klay Thompson tarvitsee enemmän yhteistyötä Stephen Curryltä. Tällä hetkellä Klay Thompson on hyökkäyspelissä katastrofi, eikä hänellä ole niin paljon tilaa maalintekoon kuin Stephen Curryllä. Draymond Green on myös erittäin riippuvainen Stephen Currysta hyökkäyspäässä, ja hänen kykynsä puolustuspäässä on myös heikentynyt merkittävästi. On hyvin todennäköistä, että Golden State Warriors jää pudotuspeleistä väliin, mikä ei ole sitä, mitä puolustava mestari ei halua nähdä.

http://rakkauspaita.tmblr.com/

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 60 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page