BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

22/12/2022 - Derrick Rose hyväksyy New York Knicksin penkin

Derrick Rose on tullut New York Knicksin vaihtopenkiltä ja on jättänyt väliin useita pelejä. New York Knicks aikoo luopua veteraani Derrick Rosesta ja saattaa olla valmis vaihtamaan Derrick Rosen. Derrick Rose on valmis sanomaan hyvästit New York Knicks Pelipaita hymy huulilla, että hänet vaihdettiin jälleen.

Derrick Rosen uralla on vain yksi viesti, johon kaikki kiinnittävät huomiota. Hän on nuorin pelaaja, joka on voittanut MVP:n NBA:n historiassa. Mutta tämänkaltaiset uutiset, jotka ovat olleet olemassa useita vuosia, eivät ole uutta nykymedialle. Jopa monet fanit keskustelevat siitä, missä Derrick Rosen uusi joukkue on tulevaisuudessa? Pääseekö hän NBA:n Hall of Fameen tulevaisuudessa. Derrick Rosen uralla ei ole paljon henkilökohtaisia kunnianosoituksia, eikä häntä voi verrata moniin pelaajiin. Hänen uransa huippujakso oli liian lyhyt, sillä 14 vuodessa oli vain kolme erinomaista kautta. New York Knicksin peli Chicago Bullsia vastaan toi Derrick Rosen takaisin tutulle kentälle. New York Knicksin valmentaja Tom Thibodeau kuitenkin hylkäsi Derrick Rosen ja putosi kierrosta. Hän saattoi vain seurata taktista järjestelyä ja istua penkillä katsomassa peliä.

Derrick Rose katsoo tuttua Chicago Bulls Pelipaita, ja hänen sydämensä on täynnä ristiriitaisia tunteita. Media haastatteli Derrick Rosea, joka ei pelannut pelin jälkeen. Hän oli iloinen joukkueen voitosta, mutta hän ei ollut selvä kauppakysymyksestä. Mutta hän ei halua lähteä täältä. Jos hän lähtee, hän jatkaa pelaamista. Derrick Rose itki ennen kauppakokouksen kuultuaan, mutta nyt hän voi rauhallisesti hyväksyä joukkueen kaupankäynnin. Derrick Rosen koettelemus alkoi vakavista vammoista, ja hän halusi vain pysyä NBA:ssa, kunnes hän jäi vapaaehtoisesti eläkkeelle.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 59 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page