BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

24/12/2022 - Kyrie Irving ilmoittaa palaavansa peliin NBA:ssa

Kevin Durant näki vihdoin Brooklyn Netsin parhaan, Kyrie Irving palasi toimiin ja Ben Simmons pystyi maalintekoon. Brooklyn Netsin ennätys osoittaa, että pelaajat pelaavat hyvin, ja joukkue voitti tänään myös Milwaukee Bucksin. Kun Kyrie Irvingin nro 11 Brooklyn Nets Pelipaita ilmestyi uudelleen, hän ilmoitti palaavansa peliin NBA:ssa.

Monet fanit ovat kyseenalaistaneet Kyrie Irvingiä ennenkin, hän tekee elämästä aina koripalloa suurempaa. Mutta käy ilmi, että Kyrie Irving ei ole luopunut koripallosta, ja tämä kausi on ollut 30-vuotiaalle Kyrie Irvingille poikkeuksellisen erityinen. Lukuun ottamatta uutisia Kyrie Irvingista kentän ulkopuolella, hänen suorituksensa pelissä herätti edelleen monien fanien rakkautta. Hänen pallonkäsittelytaitonsa, hyökkäävä ja puolustava suorituskykynsä tekevät maalin millä tahansa fanien kuvittelemalla tavalla. Kun fanit oppivat tuntemaan Kyrie Irvingin paremmin, hän pelaa nyt kypsemmin. Hänen ei tarvitse tehdä paljon pisteitä pelissä, eikä hänen tarvitse olla ainutlaatuinen. Kyrie Irvingin täytyy nyt vain tehdä yhteistyötä joukkueen kanssa voittaakseen lisää pelejä. Hän on liian monta peliä velkaa Brooklyn Netsille tällä kaudella.

Kyrie Irving ymmärtää nyt Kevin Durantin vilpittömyyden ja hän ymmärtää Brooklyn Netsin suvaitsevaisuuden. Kyrie Irving näyttää muuttuneen palattuaan joukkueeseen. Hän ei ole enää se itsepäinen lapsi, joka oli ennen. Kun liiga oli luopumassa hänestä, Brooklyn Nets antoi hänelle viimeisen mahdollisuuden. Kevin Durant katsoi James Hardenin pukevan Philadelphia 76ers Pelipaita viime kaudella, eikä hän halunnut Kyrie Irvingin lähtevän. Anna Kyrie Irvingille koripallo, niin hänellä on mahdollisuus auttaa Brooklyn Netsiä voittamaan. Aivan kuten tässä pelissä he voittivat Milwaukee Bucksin, joka sijoittui sarjataulukon ensimmäiseksi, Kevin Durant ohjasi lopulta joukkueen, jonka hän halusi nähdä.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 58 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page