BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

26/12/2022 - LeBron Jamesin valinnat määrittävät hänen uransa

Joulun pitäisi olla kenen tahansa päivä, mutta Los Angeles Lakers hävisi Dallas Mavericksille. Huolimatta siitä, kuinka kovasti LeBron James yrittää voittaa pelin, hänen on kohdattava Los Angeles Lakersin tappio. LeBron Jamesin valinta liigassa määrittelee hänen uransa, eikä hän vain halua sanoa hyvästit Los Angeles Lakers Pelipaita.

LeBron Jamesin ja Michael Jordanin ja Kobe Bryantin välillä on valtava ero, ja heidän kohtalonsa ovat täysin erilaiset. Kobe Bryant voi lopettaa uransa vain Los Angeles Lakersissa, ja lopulta hän vetäytyi täydellisesti joukkueen mukana. Ja Michael Jordan on NBA:n täydellisin olemassaolo, hän voi pelata rennosti heikoissa joukkueissa. Niin kauan kuin Michael Jordan kehittyy vakaasti, hän tapaa pian sopivimman päävalmentajan. Oikea päävalmentaja voi johtaa Michael Jordanin menestykseen, ja sitten hän tapasi myös parhaat joukkuetoverit. Michael Jordan sai joukkuetoverinsa Scottie Pippenin, ja sitten Dennis Rodman liittyi. Michael Jordanilla on pian paras joukkue ja hyvä päävalmentaja, ja hänen mestaruutensa tulee olemaan erittäin menestyvä. No. 23 Chicago Bulls Pelipaita on monien nuorten pelaajien ja fanien suosikki, ja Michael Jordan on edelleen yksi NBA:n legendaarisista pelaajista.

Cleveland Cavaliersin vuoden 2003 luonnoksessa valitsemalla LeBron Jamesilla ei ollut ollut hyvää päävalmentajaa pitkään aikaan. Minnesota Timberwolvesin Kevin Garnett kehottaa nuorta LeBron Jamesia olemaan antamatta uskollisuuden pilata uraansa. Vuonna 2018 LeBron James palasi Cleveland Cavaliersiin. Hän johti menestyksekkäästi joukkueen kukistamaan kilpailija Boston Celticsin ja voittamaan mestaruuden. Jos LeBron Jamesilla on hyvät vaihtoehdot aloittaa, hänen mestaruutensa vain kasvaa. LeBron James ei ole vieläkään luopunut nykyisestä Los Angeles Lakersista, ja hän haluaa edelleen auttaa joukkueen halua edetä pudotuspeleihin.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 57 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page